top of page
MAQS_LOGO_PRIMÄR_BLACK.jpg

SOMMARNOTARIE 2024

(vecka 22-27 i Stockholm)

 

VI ÄR MAQS

Välkommen till MAQS, byrån som drivs av att skapa nytta och växer av att lyfta såväl varandra som kund. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom ett proaktivt tänkande, där varje dag kännetecknas av lusten att veta mer än mer och ett öppet förhållningssätt inför både frågans komplexitet och frågeställarens situation. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. En MAQS-anda som lever på den oupphörliga viljan att bli bättre - och på en gemenskap som gör att vi tillsammans går, når och ser längre.

JOBBA HOS OSS

Under tidig sommar erbjuder vi studenter som närmar sig slutet på utbildningen en avlönad praktik som kan likställas vid första veckorna som nyanställd biträdande jurist hos oss. Under sex veckor får du som sommarnotarie prova på arbetet som affärsjurist, under nära handledning av våra erfarna jurister. Du kommer att ingå i något av våra team och aktivt delta i byråns löpande arbete varvat med utbildning och sociala aktiviteter som en naturlig del i vår vardag. Det är en möjlighet för oss att få lära känna dig samtidigt som du får en inblick i yrket och konsultrollen, vilket ger ett försprång med värdefull erfarenhet inför din fortsatta karriär. Flera av våra jurister och delägare började sin karriär på MAQS som just sommarnotarier.

VI SÖKER

Du som slutfört grundutbildningen och närmar dig slutet på juristprogrammet är välkommen att ansöka via hemsidan. Vi kommer att prioritera de som slutfört sin sjunde termin på juristlinjen med goda resultat och har ett intresse av att jobba på affärsjuridisk byrå efter examen. Ansöker gör du med ett välmotiverat personligt brev, CV, betygsutdrag från juristutbildningen och eventuella omdömen från tidigare arbetsgivare. Vi tillämpar löpande urval – en tidig ansökan ökar därför dina chanser och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och berätta varför just du vill jobba på MAQS!

bottom of page