top of page

Sommarnotarier inför 2024 till AG Advokat

 

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra medarbetare är specialiserade på juridiken inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 90 medarbetare och sitter i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om oss r.

Är du intresserad av att börja bygga din juridiska karriär? Genom vårt sommarnotarieprogram erbjuder vi dig som juriststudent en inblick i arbetet som affärsjurist på en ledande advokatbyrå. 

Om rollen
Som sommarnotarie får du en introduktion till yrket som affärsjurist hos oss. Du kommer att arbeta tillsammans med våra erfarna jurister i pågående uppdrag och tilldelas juridiska arbetsuppgifter. Du blir också tilldelad en handledare som ansvarar för dina arbetsdagar och stöttar dig i din utveckling samt en junior fadder. 

Sommarnotarieperioden varar från början av juni 2024 och fem veckor framåt. 

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärsjuridik, med fördel inom något av våra verksamhetsområden, och som har studerat i minst sex terminer vid sommarnotarieperiodens start. Som person är du noggrann, initiativtagande och prestigelös med god samarbetsförmåga. Goda studieresultat, tidigare arbetslivserfarenhet eller andra engagemang vid sidan av studierna är meriterande.

 

Vi erbjuder
Du erbjuds en inblick i arbetet på en ledande advokatbyrå samtidigt som du får lära dig mer om entreprenad- och fastighetsrätt. Du kommer få ta del av varierande arbetsuppgifter och utbildningar inom olika rättsområden samt bygga nätverk med trevliga och kompetenta kollegor. Allt i en miljö som präglas av god stämning och sammanhållning.

Låter detta som något för dig?


Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg via vår hemsida. Ansökan öppnar 25 oktober. 

 

Connecta med oss via vår hemsida för att få ett mejl när ansökan öppnar – länken hittar du här. Frågor om tjänsten besvaras av HR-specialist Caroline Holmqvist på caroline.holmqvist@agadvokat.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

bottom of page