top of page

Utvecklas med oss

Ofta träffar vi juriststudenter som är osäkra på vad de vill göra efter att de tagit examen, och för många av våra medarbetare var det precis likadant under studietiden. Eftersom vi vet att valet kan vara svårt erbjuder vi olika möjligheter för dig som är juriststudent och på jakt efter en klarare bild av affärsjuridiken och av Mannheimer Swartling.

Sommartrainee
Varje sommar tar vi in 40 traineer som under sex veckor får uppleva hur det är att arbeta som jurist på våra kontor i Stockholm, Göteborg respektive Malmö. Sommartraineeprogrammet finns till för att du som är juriststudent ska få en känsla för byrån och en praktisk introduktion till rollen som affärsjurist. 

Training Programme
Mannheimer Swartling Training Programme är ett utbildningsprogram för dig som vill komplettera dina juridikstudier med praktiska övningar och fiktiva case. Under några heldagar utvecklar du dina juridiska färdigheter, knyter nya kontakter och bekantar dig med arbetet på en affärsjuridisk byrå.

Trainee i Bryssel
Är du intresserad av EU- och konkurrensrätt? Som trainee vid vårt kontor i Bryssel blir du under sex månader en viktig del av byråns EU- och konkurrensrättsgrupp. Du kommer snabbt in i arbetet och får tidigt utveckla och bidra med dina juridiska färdigheter. En ny traineeperiod börjar ungefär var tredje månad och därför anställer vi löpande under året.

Svenska juridiska mästerskapen
Svenska Juridiska Mästerskapen är en rikstäckande tävling i processföring som avgörs inför svensk domstol. Förutom chansen att vinna segerbucklan till ditt universitet, 20 000 kronor och en resa till byråns kontor i New York får du som deltagare också ett utmärkt tillfälle att skaffa dig processerfarenhet och visa upp dina juridiska färdigheter.

 

Vill du bli en i teamet?
På Mannheimer Swartling får du ett utvecklande arbete som skapar viktiga länkar mellan flera av samhällets och näringslivets centrala aktörer. Genom att hitta lösningar på komplexa juridiska problem löser vi tillsammans konflikter och driver utvecklingen framåt. 

Vi söker alltid nyutexaminerade eller tingsmeriterade jurister och rekryterar löpande under året. Läs mer om våra lediga tjänster och hur det är att arbeta på Mannheimer Swartling på mannheimerswartling.se/karriar.

bottom of page