top of page

 

Våra möjligheter för studenter!

 

Studentpoolen

Har du läst minst en termin på juristprogrammet, brinner för service och vill få möjlighet att prova på byrålivet? Vad kul, då kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta extra på en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Att arbeta extra hos oss är en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår verksamhet. Som studentanställd arbetar du extra i vår reception och konferens och blir en viktig del av organisationen.

 

Talangpoolen

Som en del av Cederquists talangpool ges du möjlighet att arbeta extra med juridik under dina studier. Detta är en bra plattform för dig som vill knyta värdefulla kontakter med oss som arbetsgivare och det är samtidigt en möjlighet för dig att få en värdefull inblick i rollen som affärsjurist. Du kommer att tillhöra en av våra verksamhetsgrupper och arbetsuppgifterna kan likställas med sådana som våra junior associates utför.

 

Sommarnotarie

Vi anställer varje sommar juridikstuderande som är i slutskedet av sin utbildning. Som sommarnotarie får du under sex veckor möjlighet att, med en fadder som stöd, aktivt delta i det juridiska arbetet hos oss. Vi vill att du ska ha läst minst sex terminer för att kunna omsätta det du har läst på universitetet. Du får en inblick i byrålivet och kan bygga upp ett kontaktnät med erfarna jurister för din framtida karriär.

 

CQ Recruitment Days

Under två rekryteringsdagar välkomnar vi dig in bakom kulisserna för att själv få prova på om Cederquist är rätt arbetsplats för dig. Om det känns rätt för oss båda, ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig som associate, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool. Du kommer även att ta med dig värdefulla insikter om dig själv och hur du upplever att rollen som affärsjurist på Cederquist passar just dig.

Se Cederquists hemsida: https://www.cederquist.se/sv/

bottom of page