top of page

Starta din karriär hos oss

 

Som juriststudent är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vinge erbjuder olika möjligheter för att ge dig en inblick i livet på byrån och chansen att kombinera teori och praktik under din utbildningstid.

 

Sommarnotarie

 

Vinge tar varje sommar emot upp till trettio sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under sex till åtta veckor ger vi dig som juriststudent en introduktion till arbetet som affärsjurist, samtidigt som du får en gedigen utbildning och rustas för din framtida karriär. Ansökan öppnar 1 november.

Sommarnotarie på Vinge

Vingeveckan

 

Vingeveckan är skapad för dig som är juriststudent och nyfiken på vad yrket som affärsjurist innebär. Genom ett fullmatat program under fyra dagar får du god insikt i hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut.

Mer information om Vingeveckan

Vinge Talang - nätverket för dig som är juridikstudent

 

Är du intresserad av att arbeta på Vinge i framtiden? Gå med i Vinge Talang, så får du förhandsinfo om rekryteringar, intressanta seminarier och sociala event.

Gå med i Vinge Talang

Jobb under studietiden

Vill du lära dig mer om affärsjuridik, utöka ditt kontaktnät och få extra pengar i plånboken under dina juridikstudier? Då kan du jobba extra på kontoren i Stockholm och Skåne.

Jag vill veta mer om Vinges Talangpool

Trainee i Bryssel

Har du ett genuint intresse för konkurrens- och EU-rätt? Som trainee på vårt Brysselkontor får du under sex månader möjlighet att biträda vid handläggning av konkurrensrättsliga frågor och ärenden av allmän EU-rättslig natur tillsammans med kompetenta och härliga kollegor.

Mer information om att vara trainee i Bryssel 

bottom of page