top of page

NORBURG & SCHERP ADVOKATBYRÅ SÖKER BITRÄDANDE JURISTER OCH SOMMARNOTARIER

Vilka vi är

Norburg & Scherp Advokatbyrå är en affärsjuridisk nischbyrå specialiserad på tvistlösning. Vi arbetar huvudsakligen som ombud för företag i affärstvister inför domstol och i svenska och internationella skiljeförfaranden. Därtill utses byråns advokater regelbundet till skiljedomare. De tvister vi hanterar för våra klienters räkning rör exempelvis entreprenader, konkurrensrätt, bolagsrättsliga frågor, aktieägaravtal, företagsförvärv, tvister inom bank- och finanssektorn, licensavtal, lokalhyra, immaterialrätt och offentlig upphandling. 

Byråns advokater har lång erfarenhet av att hantera stora och komplicerade tvister. Vi har en hög ambitionsnivå och strävar efter att vara en av de skickligaste byråerna på vårt område. Läs gärna mer om oss på www.norburgscherp.se.

Vem vi söker

Vi söker dig som är nyexaminerad för en tjänst som biträdande jurist eller dig som studerat några år för en tjänst som sommarnotarie 2024. Du gillar juridik och är en engagerad, analytisk, noggrann och ambitiös person som är bra på att uttrycka dig på svenska och engelska. Du är självständig, framåt och har en positiv och lösningsorienterad attityd. 

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter där du får vara delaktig i både klientarbetet och i att utveckla advokatbyrån som företag. Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas som skicklig jurist inom processer och skiljeförfaranden i nära samarbete med våra övriga medarbetare.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan tillsammans med cv och betyg med e-post till info@norburgscherp.se. Urval sker löpande och vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2024.

Om du har frågor om tjänsterna eller om vår verksamhet är du välkommen att kontakta Anina Liebkind (anina.liebkind@norburgscherp.se; 08-420 035 00) eller Fredrik Norburg (fredrik.norburg@norburgscherp.se;

0707-785 720).

4148-5609-8121, v. 1

bottom of page